Deze website is een onderdeel van superGIDS.be, en staat los van eender welke bond of federatie.

Welkom! Op zoek naar een containerdienst?
Hier vindt u alle Vlaamse firma's uit de sector.

Bent u zelf actief in de sector van het containerverhuur en wenst u hier vermeld te staan of wenst u een link te laten leggen naar uw website?


AVR - Van Gansewinkel - Nijverheidsstraat 2 - B-2870 PUURS - T +32 70 223 100 - F +32 70 223 101 - e-mail

ONZE ACTIVITEITEN: advies  -  inzameling  -  grondstoffen & recyclage

U vindt in AVR - Van Gansewinkel dť afvalspecialist die u gebruiksklare totaaloplossingen biedt voor het inzamelen, vervoeren, verwerken en recyclen (of vernietigen) van iedere afvalsoort die er in uw organisatie vrijkomt.

We doen dat altijd met respect voor veiligheid van mens en milieu. Bovendien helpen wij u graag verder, door - waar mogelijk - al die zaken van u over te nemen die organisatorisch en op het gebied van regelgeving bij afvalmanagement komen kijken.

Bij het uitvoeren van deze kernactiviteiten maken we gebruik van de middelen en systemen die we daarvoor in het verleden al hebben ontwikkeld. Echter, als wij zien dat dat om efficiencyredenen beter is, dan zetten we ons vakmanschap, onze moderne, betrouwbare hulpmiddelen en technieken, en onze innovatiekracht in om tot nieuwe oplossingen te komen. Oplossingen die passen bij uw situatie, uw wensen, actuele ontwikkelingen in de markt en geldende regelgeving.


Advies


Inzameling


Grondstoffen & Energie


ADVIES

Doen waar je goed in bent, je concentreren op (het perfectioneren van) je kerntaken en uitbesteden wat niet tot je specialisme behoort. De laatste jaren hebben veel bedrijven deze specialisatieslag gemaakt. Zo ook AVR - Van Gansewinkel, waardoor we u nu van dienst zijn als de specialist in integraal afvalbeheer.

Integraal afvalbeheer omvat meer dan alleen het inzamelen en verwerken van uw afval. Het is ook de logistiek die daar bij komt kijken en de organisatie eromheen. Ofwel: het aansturen van de juiste mensen, het efficiŽnt vermarkten van uw afval om de tariefstelling te beheersen en het optimaliseren van het proces van contract tot rapportage. En zelfs daarna kunnen we u nog meer bieden, want desgewenst kunnen we tevens al uw relevante (afvalgerelateerde) bedrijfsprocessen aan onze bedrijfsvoering toevoegen.

Zo nemen wij de integrale verantwoordelijkheid voor het managen van uw afval van u over en kunt u zich concentreren op ķw specialiteit.

top


INZAMELING

Van Gansewinkel is specialist in het inzamelen van alle soorten afval. Voor iedere afvalsoort hebben wij een passende oplossing.

Rolcontainers
Stromen als restafval, papier, glas en folie zamelen wij in middels rolcontainers. We hebben een breed assortiment aan rolcontainers, van 240 tot en met 5000 liter.

Afzetcontainers
Onze afzetcontainers zijn uitermate geschikt voor de inzameling van bouw- en sloopafval, hout en grof afval. Maar ook van monostromen zoals papier, restafval en kunststof. We leveren afzetcontainers in diverse maten, vanaf 6 m≥ tot en met 40 m≥. Ook beschikken we over specifieke afzetcontainers, zoals ontwaterings- en stofcontainers.

Gevaarlijk afval
Elk bedrijf produceert gevaarlijk afval. Van kleine tot grote hoeveelheden en in diverse categorieŽn en stromen. Van Gansewinkel helpt u verder door het leveren van de juiste verpakking, het op de juiste wijze vervoeren en het analyseren van het afval. Bovendien zorgen we voor de correcte en volgens regelgeving vereiste administratieve afhandeling.

Reinigingsdiensten
Van Gansewinkel beschikt over modern materieel waarmee riolen en kolken vakkundig gereinigd kunnen worden. Tevens zijn deze voertuigen inzetbaar voor het ledigen van vetputten en septictanks. Daarnaast beschikken wij over zelfzuigende veegmachines voor het machinaal vegen van straten, wegen en bedrijfsterreinen.

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Neemt u dan contact op met onze verkoopafdelingen via telefoonnummer +31 (0)800-0130 (Nederland) of +32 (0)70 22 31 00 (BelgiŽ).

top


GRONDSTOFFEN & RECYCLAGE

Recycling
Het afval van vandaag, zijn de grondstoffen van morgen. AVR Ė Van Gansewinkel recyclet een groot gedeelte van het ingezamelde afval. Glas, plastic, bruin- en witgoed worden o.a. gerecycled en vormen zo weer bouwstoffen voor de productie van nieuwe producten.
Lees hier meer over recycling van glasafval bij Maltha.
Lees hier meer over recycling van wit- en bruingoed bij Coolrec.

Be- en verwerking
Afval dat niet hergebruikt kan worden, wordt verwerkt tot energie en warmte: 1 miljoen mensen maken inmiddels gebruik van de energie of warmte die wij opvangen bij de afvalverbranding in onze 3 afvalverbrandinginstallaties in Duiven, Rotterdam en Rozenburg.
Vele energiecentrales, groot en klein, in binnen- en buitenland, worden inmiddels gevoed met biomassa van AVR Ė Van Gansewinkel; daarnaast bouwen we op dit moment onze eigen biomassa energie centrale in Rozenburg.

top


AVR - Van Gansewinkel - Nijverheidsstraat 2 - B-2870 PUURS - T +32 70 223 100 - F +32 70 223 101 - e-mail