Deze website is een onderdeel van superGIDS.be, en staat los van eender welke bond of federatie.

Welkom! Op zoek naar een steenhouwerij?
Hier vindt u alle Vlaamse firma's uit de sector.

Bent u zelf actief in de sector van de steenhouwerijen en wenst u hier vermeld te staan of wenst u een link te laten leggen naar uw website?


SCHOETERS & CO
NAAMLOZE VENNOOTSCHAP
NATUURSTEENBEWERKING - GRANIET - MARMER
Bosstraat 8
2500 Lier
Tel +32 (0)3/489 13 36
Fax +32 (0)3/488 70 29
De natuursteen blijft een zeer specifiek product dat kennis, ervaring en techniciteit vereist. De NV Schoeters & Co uit Lier, sinds 3 generaties, vindt haar kracht in haar hooggekwalificeerde steenkappers, zagers, polierders en marmerbewerkers onder leiding van de Heer Roger Schoeters en weet het artisanale te combineren met een modern park van machines.

De firma Schoeters is een belangrijke toeleverancier van de algemene aannemers maar telt tussen haar klanten eveneens talrijke particulieren. De firma Schoeters kan als geregistreerde aannemer zorgen voor de plaatsing van gevelbekleding, keukens, badkamers en is gespecialiseerd in opmaakprojecten.

Na telefonische afspraak ontvangt de Heer Michel D'Hulst U graag in hun werkhuis of in hun eigen toonzaal voor een deskundig advies omtrent het gebruik van de verschillende natuurstenen in Uw bouwproject en voor een vrijblijvende offerte.