SuperGIDS.be

w w w . s u p e r g i d s . be
 
:: Linkbuilding :: Domain-name :: Webspace :: Webdesign :: Contact
t 03/336.22.35
f 03/610.68.61

webmaster@supergids.be


: : Linkbuilding

Hoe zoekt u vandaag de dag op ’t Internet?
De kans is meer dan zťťr groot dat www.google.be hiervoor uw favoriete website is. Je wil dit snel en vooral doeltreffend doen.

Uiteraard zoeken uw potentiŽle klanten ook zo. Daarom is het belangrijk dat wanneer iemand in Google een zoekwoord ingeeft dat in de “vitrine” van jouw bedrijf staat, jouw website bij de eerste resultaten verschijnt.

Echter, dit gebeurt niet zomaar. De volgorde van de resultaten wordt immers bepaald door een complex algoritme dat Google hanteert.

LINKBUILDING is daarbij de meest efficiŽnte manier om de positie van uw website in Google te verhogen. Linkbuilding wil zeggen dat er kwalitatieve en relevante links worden gelegd naar uw site. Niet de hoeveelheid telt, wel de kwaliteit. Dit doet SuperGIDS voor u!

Linkbuilding is erop gericht zoekmachines te overtuigen dat uw website een autoriteit is voor bepaalde producten, diensten of thema's. Hoe meer websites naar uw website linken, hoe groter de kans dat zoekmachines uw site als belangrijk beschouwen = hogere positie in de resultaten.

Ik doe dit voor u via 2 kanalen die hun waarde reeds hebben bewezen:
- een bedrijvengids
- sector-gebonden verzamelsites

Ontvang meer doelgerichte bezoekers op je website, elke dag opnieuw!

< < home